2015

KEMI, CAFE BAR ANKKURI 18.12.2015

Ensimmäinen oikea keikka ikinä- tästäkö se alkaa vai tähänkö se päättyy?

Nyt se olisi, ensimmäinen oikea keikka! Porukkaa olisi paikalla paljon, siis meille koska tälle illalle onMarkun, Jyrin ja Pekan työpaikan pikkujoulut samassa paikassa ja paikalla juhlissa noin 60 henkeä ja tämän päälle muut paikalle tulevat. Arvioimme että paikalla tulee olemaan väkeä 100-150 väliin..tupa siis lähes täynnä..hyvältä vaikuttaisi lähtökohdiltaan!

Tarkoitus oli soittaa noin tunnin setti, noin 12 biisiä, ja meidän jälkeen soittaisi pikkujoulubändi joulutortut jossa myös Jyri ja Markku soittaisivat osana muuta porukkaa! Lisäksi tortuissa soittaa Jusa, Henkka ja Matti...pelimanneja kaikki!

Roudaukset tehtiin ankkuriin 16 aikaan ja äänimiehenä hääräsi legendaarinen kemiläinen musiikin monitoimija KooPee. Muutama olut huiviin ja pari biisiä ja äänet kohdilleen, puserot niskaan ja kotiin mököttämään ja odottelemaan. 21 aikaan takaisin paikalle jossa Markku ja Jyri ja Pekka olivatkin jo pihviä syömässä, tarjottiin sitä minullekin mutta ei maistu...ei näin lähellä keikkaa enää mitn voi syödä..kuka sitä nyt täydellä vatsalla kiekumaan alkaa, en ainakaan minä!

Takahuoneeseen, isoon kabinettiin siis odottelemaan ja muutamaa kaljaa lipittämään..aika kuluu mutta hiljaa...mihin tässä ollaan oikein alettu? Paikalla on paljon tuttuja omista töistä ja muutenkin..niinkun ei muutenkin olisi jo kutinaa ihan tarpeeksi! noin klo 22 hypätään lauteille ja keikka rävähtää käyntiin. Ekat neljä biisiä menee pikku horkassa mutta sen jälkeen lämpiää. Mitään suuria jazz kohtauksi ei tule, juttuakin lentää ja väki on lopussa jo mukavasti mukana..12 biisiä purkkiin ja oluen kimppuun..ja tänä iltana sitä muuten meni..ja vähän muutakin..ja pitkään!! Joulutortut veti myös hyvän keikan..sitä oli mukava jorailla pikku tuubassa ja porukka tykkäs...Jusan kitarasoolot olivat mieleenpainuvia! Jää on rikottu esiintymisestä ja hyvä fiilis soittamisesta jäi..ei siis auta kun jatkaa valitsemallamme turmiontiellä!

Kirjoita tekstisi tähän...